AWWL CO2 neutraal maakt woningen energieneutraal

AWWL CO2 Neutraal

Uw energiepartner is AWWL CO² neutraal uit Harkema (Friesland)

AWWL CO² neutraal is het systeem dat optimaal gebruik maakt van meerdere elementen van Op een duurzame manier gebruik maken van de energie de natuur (zon, regen, lucht en aarde) om uw woning of bedrijf op een duurzame wijze te verwarmen. Veel van onze gecombineerde installaties verkrijgen hun elektriciteit door een eigen zonnepanelensysteem – een volledig energieneutrale manier van verwarmen met respect voor het milieu.

Duurzame warmtepompinstallatie

De toepassing van ons sunfle²xscherm of een dakcollector in combinatie met een van onze bodemcollectoren geven ongekende mogelijkheden om een perfect duurzame warmtepompinstallatie te realiseren. Bekende problemen met de geboorde systemen komen bij ons niet voor. Sterker nog, regelmatig wordt er gebruik gemaakt van onze expertise om ingevroren of niet functionerende u-lussystemen weer goed werkend te krijgen Bij problemen met slecht functionerende bodemwisselaars; bel of mail ons.

Bodemwisselaars die het niet goed doen

Slecht functionerende bodemwisselaars zijn eenvoudig te herkennen aan erg lage bodemtemperaturen en het vaak bijvullen van het systeem. De warmtepomp zal onnodig veel draaiuren maken met als resultaat dat de bodemtemperatuur nog verder gaat dalen.

Herkent u deze problemen? Maak vrijblijvend een afspraak; de oplossing is vaak eenvoudiger dan u denkt.

Wij verzorgen de complete levering en installatie van het systeem. Natuurlijk is zelf monteren ook mogelijk.

AWWL CO2 neutraal Harkema. Met een CO2 neutrale installatie geen energienota meer

Complete AWWL CO2 neutrale installatie